Marks golfrestaurang

– Mat, Dryck & Känsla


Hjärtligt välkomna till Marks golfrestaurang. Här njuter du av modern husmanskost i underbar miljö. En fantastisk uteservering med utsikt över 18:e green där man kopplar av efter en runda golf eller efter jobbet. I våra nyrenoverade lokaler serveras luncher och middagar. Vi tar även emot privata fester, bröllop och företagsarrangemang. På Marks golfrestaurang sätter vi alltid kvalitét och råvaror i första hand

Nicklas & Emelie med personal!

Vilka är vi?

Nicklas Ljunggren

36-åring med ett stort mat & dryckesintresse. Driver Marks golfrestaurang ihop med sambon Emelie och bara ett stenkast bort i Risäng har de hus där de bor med sin ögonsten Olivia 2 år. Nicklas har jobbat i barer och restauranger i bla Norge, Spanien och Stockholm. Fritiden spenderas gärna på golfbanan eller framför tv:n om det visas fotboll.


Emelie Andersson

31 år och driver tillsammans med sin sambo Nicklas Marks Golfrestaurang. Intresset för mat, dryck & service kom tidigt och därför var restaurangskolan en självklarhet för Emelie. Har bla. arbetat som hovmästare på Vestlia Resort i Norge samt flera andra restauranger. Tog ett avbrott från branschen i några år för att arbeta med mode & kläder som är ett annat stort intresse. När chansen dök upp om att driva golfrestaurangen kom suget att komma tillbaka till restauranglivet igen och göra något eget i en fantastisk miljö i närheten av hemmet.


Ulrica Bark

52 år och självlärd kock som i ungdomen hade siktet inställt på dietistutbildning. Kanade in i branschen på ett bananskal och har varit den trogen i snart 30 år. Jobbat på allt från finkrog i Göteborg till kvarterskrog, konferensanläggning och med catering, både som kökschef och kock. Passionerad kärlek till Italien och landets mat, kultur och vin. Bor i Kinna och stolt mor till två vuxna söner. Fritiden ägnas företrädesvis åt hundar där Ulrica tävlar, dömer och föder upp. I övrigt lyssnar hon mycket på musik, går på konserter och en och annan tangokurs.


Dagens lunch - 95 kr

Dagens lunch serveras mellan 11.30 - 15.00 inkl. salladsbuffé, måltidsdryck & kaffe.

GI-alternativ finns.

Torsdag 17/08
Skånsk kalops med dill & fänkålsinlagda rödbetor
VECKANS ALTERNATIV . Dagens färska fisk , gratinerad serveras med vitvinsås och dillkrossad färskpotatis
Fredag 18/08
Piccata milanese med mustig tomatsås och ris
VECKANS ALTERNATIV . Dagens färska fisk , gratinerad serveras med vitvinsås och dillkrossad färskpotatis
Lördag 19/08
HELGMENY
Söndag 20/08
HELGMENY
Måndag 21/08
Pannbiff med tre sorters lök , timjanssky och kokt potatis
VECKANS ALTERNATIV . Dagens färska fisk , gratinerad serveras med vitvinsås och dillkrossad färskpotatis
Tisdag 22/08
Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon eller bruna bönor
VECKANS ALTERNATIV . Dagens färska fisk , gratinerad serveras med vitvinsås och dillkrossad färskpotatis
Onsdag 23/08
Grillad kasslerkotlett med champinjonsås och vitlöksrostad potatis
VECKANS ALTERNATIV . Dagens färska fisk , gratinerad serveras med vitvinsås och dillkrossad färskpotatis

Öppettider

  • Dagens lunch: Mån-fre mellan 11.30 - 15.00
  • Helgmeny: Lör-sön mellan 11.30 - 15.00

Kontakt

Marks Golfrestaurang AB
Brättingstorpsv. 28
511 58 Kinna

  Telefon 0320 - 71 52 11 eller 0702 - 34 94 44
  Skicka mail