Våra sponsorer & samarbetspartners

På Marks Golfklubb är vi stolta över att ha ett omfattande samarbete med flera av bygdens företag.

Att vara sponsor innebär att:

• Du bidrar till att upprätthålla och vidareutveckla golfklubben.
  • Du bidrar till att säkra en betydelsefull verksamhet i kommunen, vilket attraherar ny kompetens och arbetskraft till företagen.
  • Du syns och exponerar ditt varumärke, vilket leder till utökade affärsmöjligheter.
  • Du har möjlighet att utnyttja klubben för dina företagsevenemang och säljaktiviteter.
  • Du ingår i ett nätverk där du delar intresse med andra entreprenörer och därmed kan skapa nya kontakter och affärsmöjligheter.
  • Du kan ge dina anställda möjlighet att utöva sitt intresse till en fördelaktig kostnad.

Vi jobbar kontinuerligt med nya idéer på hur vi kan öka mervärdet för sponsorerna. Det gäller allt från hur sponsorerna syns på hemsidan, i klubbhusområde och på banorna till samarbete kring kundtävlingar och andra gemensamma arrangemang. Läs mer om våra olika sponsorpaket nedan. Alla företag är unika och har specifika behov och därför finns det självklart alltid utrymme att anpassa standardpaketen.

Om du är intresserad av att bli sponsor, kontakta:

Platinasponsorer

Att vara platina- eller huvudsponsor innebär att ni får maximal exponering av varumärke, har möjlighet att använda banan fritt (inklusive greenfee) för att arrangera kund/leverantörstävlingar, använda konferensutrymme, lägga till spelrätter för anställda och mycket mer. Platina-paketet kostar från 20.000 kr/år och normalt görs en överenskommelse på 3-års basis. Paketet lämpar sig bäst för företag med större kund/leverantörsnät och där nyttan av att synas är stor.

Guldsponsorer

Att vara guld- eller hålsponsor ger många möjligheter för både företaget och dessa anställda. Även här kan banan utnyttjas för tävling och i paketet ingår greenfee-biljetter och möjlighet att teckna spelrätter. Förutom att man syns på hemsidan finns man med på skyltar i klubbhusområdet och på det hål man sponsrar, på scorekort och i banguider. Guldpaketet passar både stora och mindre företag. Paketet kostar från 12.000 kr/år och normalt görs en överenskommelse på 3-års basis.

Silversponsorer

Att vara silver- eller produktsponsor innebär primärt att man syns på en eller flera utvalda produkter. Det kan gälla till exempel ”stripning” av en golfbil, eller flaggor på strategiskt utplacerade flaggstänger utmed banan. Det finns också vissa möjligheter att inkludera spelrätter och andra möjligheter för anställda. Självklart ingår även greenfee-biljetter och lite annat också. Silverpaketet kostar från 8.000 kr/år och normalt görs en överenskommelse på 2 eller 3 år.

Bronssponsorer

Att vara bronssponsor innebär primärt att man tycker att golfklubben har en samhällsnyttig funktion och vill bidra till dessa fortlevnad och vidareutveckling. Självklart sker exponering av företagsnamn och logga på t.ex hemsida och skylt på parkering. I paketet som kostar från 4.000 kr/år ingår greenfee-, och/eller lunchbiljetter till vår fina krog.